Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Tentat să revină la FCSB, Gigi Becali i-a închis uşa în nas: ”Nu poţi să joci cu el pentru Champions League!”

FCSB Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21610671/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Se pare că Alex Chipciu şi-ar fi stabilit viitorul. În ultimul timp, s-a vehiculat că Alex Chipciu va ajunge la FCSB, formaţie la care a evoluat în urmă cu un deceniu.

Acum, fotbalistul Universităţii Cluj a dat de înţeles că aventura sa la clubul ardelean se apropie de sfârşit, iar şansele ca acesta să ajungă la campioana României cresc considerabil.

Recent, Alex Chipciu a vorbit despre nemulţumirile pe care le are la U Cluj. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar preşedintele lui ”U” Cluj a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul să ajungă la FCSB. 

Recent, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Alex Chipciu să ajungă la FCSB. Patronul susţine că fotbalistul trebuie să rezolve singur situaţia cu echipa din Ardeal. 

Concret, patronul FCSB nu ar dori să achite bani pentru Chipciu, iar ”U” Cluj nu ar fi dispusă să îl lase gratis. 

Miercuri, omul de afaceri a făcut noi dezvăluiri despre jucător. Becali susţine că în cazul în care l-ar transfera pe fotbalist, nu s-ar baza pe el la meciurile din Champions League. 

”Nu poţi să joci cu el pentru Champions League!”

”Nu mă interesează pe mine Chipciu. Eu am altă intenţie cu Chipciu. Intenţia jucătorului care a fost cu noi, un caracter frumos. E de vestiar, dar nu poţi să joci cu Chipciu pentru Champions League”, a spus Gigi Becali, la DigiSport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele