Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Tensiuni în interior la Rapid chiar după primele etape? ”Nu te interesează scorul. Te interesează să dai nişte lecţii. Nu poţi să îl bagi nici dacă e Messi!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21685820/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci contând pentru etapa a treia a Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Berisha, în minutul 31.

Rapid are pare de un început de sezon modest. Echipa nu se regăseşte, chiar dacă a fost adus un antrenor nou şi au fost făcute din nou investiţii. 

După meci, în Direct la Prima Sport, Bogdan Cosmescu a analizat situaţia de la Rapid. Comentatorul sportiv nu a înţeles schimbarea făcută de antrenorul giuleştenilor în minutul 80.

”Nu te interesează scorul. Te interesează să dai nişte lecţii. Nu poţi să îl bagi nici dacă e Messi!”

”În orice caz, tu în minutul 80 îl introduci pe un băiat, nu am nimic cu el. Are 17 ani, dar îl ai pe Jayson Papeau pe bancă. Înseamnă, că pe tine, de fapt, nu te interesează scorul.

Te interesează să dai nişte lecţii unora cu care te-ai certat tu. Altfel nu se explică. Eu nu înţeleg. Bagi un jucător de 17 ani... Nici dacă e Messi... De ce nu poţi? Mai bine nu faci schimbarea!”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport. 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele