Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Teja, avertisment dur pentru elevii săi. ”Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19418293/1/teja.jpg

Hermannstadt a învins cu scorul de 2-1 pe cei de la FC Voluntari, pe teren propriu. Este a treia victorie la rând pentru spaniolul Ruben Albes pe banca ardelenilor, care urcă peste zona ”fierbinte” a clasamentului.

La final, Mihai Teja s-a declarat de prestaţia elevilor săi, care au doar un punct în ultimele două etape şi deşi sunt pe 2 în clasamentul play-out-ului, salvarea de la retrogradare încă nu e sigură matematic.

"Le-am spus că nu s-a terminat, mai sunt cinci meciuri. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, am încercat azi, am dominat, dar am făcut greşeli şi ne-au costat. Nu am fost mai lucizi pe ultimii 30 de metri. Mai avem, urmează un meci greu cu Clinceniul. 

Mă deranjează că am primit două goluri. Nu-i uşor, se joacă la temperaturi ridicate. Azi poate ne-a lipsit luciditatea. Am şi greşit mai mult. Noi venim de foarte departe, am făcut foarte puţine puncte. Mai sunt cinci meciuri importante. Îmi pare rău că am pierdut meciul de azi. Ei ne-au surprins la anumite contraatacuri", a declarat antrenorul echipei din Voluntari, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele