Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Surpriză uriaşă la US Open! Novak Djokovic se opreşte în turul 3: „A fost una dintre cele mai proaste partide de tenis pe care le-am jucat vreodată”

Tenis Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21718319/1/fb-novak-djokovici-4.jpg

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a declarat că meciul cu australianul Alexei Popyrin, din turul trei de la US Open, a fost unul dintre cele mai slabe jucate în cariera sa.

„A fost una dintre cele mai proaste partide de tenis pe care le-am jucat vreodată”, a declarat jucătorul în vârstă de 37 de ani.

„Sincer, după cum m-am simţit şi cum am jucat de la începutul acestui turneu, faptul că am ajuns în turul al treilea este un succes. Am încercat tot ce am putut, nu am avut probleme fizice. Pur şi simplu m-am simţit lipsit de energie, iar asta s-a văzut. Din primul meci, pur şi simplu nu m-am regăsit pe acest teren”, a adăugat Djokovic.

„Viaţa merge mai departe. Voi încerca să mă recalibrez şi aştept cu nerăbdare ceea ce urmează”, a precizat jucătorul.

Eliminarea lui Djokovic o urmează pe cea a lui Carlos Alcaraz, câştigător la Roland Garros şi Wimbledon, care a pierdut în turul doi în faţa olandezului Botic van de Zandschulp.

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 2 mondial şi deţinătorul titlului, a fost eliminat, vineri noapte, în turul al treilea la US Open, de australianul Alexei Popyrin, scor 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele