Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Supercomputerul a dat predicţiile pentru meciul cu Belgia! Ce şanse are România

EURO 2024 Publicat pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637272/1/bucurie-jucatori-ro-ucraina.jpg

România a avut un debut de vis la EURO 2024 şi a bătut la scor de neprezentare naţionala Ucrainei.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 22 iunie, de la ora 21 00, va concerta Antonia, iar pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Pentru „tricolori” urmează cel mai greu duel al grupei, sâmbătă, de la ora 22:00, cu Belgia, naţională clasată pe locul 3 mondial, dar care a pierdut surprinzător în prima rundă, scor 1-0 cu Slovacia.

Supercomputerul Opta le-a dat „tricolorilor” 31,5% şanse de victorie în partida cu Ucraina, iar acum a dat verdictul şi pentru meciul cu Belgia.

Supercomputerul a analizat duelul dintre România şi naţionala Belgiei şi i-a acordat naţionalei ţării noastre şanse mult mai mici decât în partida cu Ucraina.

"Supercomputer-ul Opta consideră Belgia drept marea favorită pentru acest meci, cu 62,8% şanse de victorie în simulările de dinaintea meciului cu România", au notat cei de la The Analyst.

Astfel, şansele ca România să se impună în faţa superstarurilor Belgiei sunt de 16,6%, în timp şansele unui rezultat de egalitate sunt de 20,6%.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele