Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

”Sunt prea obosit ca să le mai permit să mă folosească”. Dario Bonetti, răspuns ferm cu privire la posibila revenire la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21402458/1/bonetti.jpg

Dinamo Bucureşti anunţă, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulţi antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune.
 
Se caută în prezento variantă de înlocuitor. Dario Bonetti a exclus categoric o revenire la ”câini” şi a punctat că s-a simţit folosit de conducători.

 

Problema nu sunt antrenorii sau jucătorii, ci conducerea. Habar n-au nimic despre fotbal. A doua problemă ar putea fi jucătorii, dar cine organizează echipa şi clubul? Asta e diferenţa. E0 un club mare din Europa, un brand mare dar au trecut prea mulţi ani în care situaţia a fost foarte dificilă.

Eu am plecat după meciul cu FCSB, dar Dinamo avea 6 puncte după primele trei etape. Înţelegerea era ca toată lumea să aibă răbdare până când se ridică interdicţia la transferuri de la FIFA şi să aduc 5-6 jucători. Dar ei s-au folosit de mine pentru că nimeni nu voia să vină la Dinamo în acel moment, fără jucători, fără bani, fără nimic.

Povestea mea cu Dinamo este încheiată, mai ales cu această conducere. Istoria a fost scrisă. Nimic nu s-a schimbat de când am plecat. Dacă nu te pricepi la fotbal e foarte greu să construieşti o echipă. (...)

Nici nu am putut să mă uit la meci când ştiu că Dinamo e din nou pe locul 15 în clasament şi poate retrograda din nou. Nu mă mai întorc niciodată. M-au folosit de prea multe ori.

Dacă aveam posibilitatea să rămân la Dinamo din 2010 pentru câţiva ani, Dinamo ar fi avut acum trei-patru titluri şi ar fi jucat în Champions League. Sunt prea obosit ca să le mai permit să mă folosească. Chiar e prea mult”, a declarat italianul, pentru Fanatik.

Bonetti a condus Dinamo în trei mandate: iunie 2009 – octombrie 2009, perioada aprilie 2012 – noiembrie 2012 şi perioada iulie 2021 – septembrie 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele