Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

”Sunt anumite stadioane unde unghiurile îngreunează eficienţa sistemului”. Laszlo Balint a lămurit una din cele mai greu de analizat faze din acest sezon

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21090316/1/laszlo-balint-1.png

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în etapa a treia din play-out.

Ubbink a deschis scorul în minutul 9, cînd mingea respinsă de un apărător al ilfovenilor s-a lovit de el şi a intrat în poartă. În minutul 21 au egalat gazdele, prin Marcelo Lopes, care a înscris cu o lovitură de cap.

A urmat un gol înscris de Adam Nemec, în minutul 28, Dar după opt minute de discuţii şi consultări cu sistemul VAR, arbitrul Marcel Bîrsan a anulat golul pentru offside la Aliji şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Laszlo Balint a explicat de ce a venit atât de greu decizia VAR, la golul înscris de ilfoveni. Sistemul VAR este îngreunat pe unele arene, astfel se explică timpul de aşteptare atât de mare.

”E un punct câştigat. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să abordăm cu maximă seriozitate următoarea partidă.

La VAR, cred că a văzut toată lumea că a fost un ofsaid mai mult decât evident. Din păcate, configuraţia stadionului probabil nu a permis să se tragă repede liniile şi a trebuit să aşteptăm foarte mult.

Nu ştiu dacă am fost salvaţi de VAR, a fost o fază evidentă, doar că se aşteaptă şi confirmarea grafică. Nu cred că merită să comentăm foarte mult. Astea sunt condiţiile.

Ni s-a comunicat că sunt anumite stadioane, unde unghiurile îngreunează eficienţa sistemului, dar e foarte bine că arbitrii şi-au făcut datoria şi au îndreptat acea decizie”
, a spus Balint, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele