Ultima oră
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11

Suma pe care o încasează FCSB, dacă Dennis Man pleacă de la Parma

FCSB Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21091622/1/gigi-becali-2023-1.jpg

FCSB se poate alege cu o sumă bună de bani în vară, în urma unui transfer care îl vizează pe Dennis Man. El are şanse să plece de la Parma, conform presei din Italia, motiv pentru care clubul patronat de Gigi Becali poate primi 5% din suma tranzacţiei.

Jurnaliştii italieni notează faptul că Bologna, locul 8 în Serie A, este interesată de mijlocaşul român în vârstă de 24 de ani. Mai mult sau mai puţin surprinzător, clubul ar fi dispus să ofere pentru un fotbalist de liga a doua 11 milioane de euro.

Dacă afacerea se va face, iar suma precizată va fi şi cea pentru care părţile vor bate palma, atunci FCSB va încasa 550.000 de euro.

”La Man mai am procente 5%. Eu cred că va reuşi Man. E muncitor şi serios. Nu mai sunt echipele aşa de tari în Europa cum au fost”, spunea Becali în momentul transferului lui Dennis Man la Parma, în urmă cu doi ani.

Man a reuşit să marcheze 9 goluri şi să ofere 5 pase de gol în 64 de meciuri jucate pentru Parma, de când a fost luat de la FCSB.

Dennis Man ar fi dorit şi de Galatasaray

Evoluţiile lui Dennis Man din ultima vreme sunt sub aşteptările celor de la Parma, iar italienii se gândesc să îl folosească pe atacant ca ”monedă de schimb” pentru a aduce alt jucător român.

Man pare să fi ieşit din planurile celor de la Parma şi ar putea părăsi echipa la care s-a transferat în ianuarie 2021, de la FCSB. Jucătorul român adus în schimbul a 13 milioane de euro ar urma să fie transferat la Galatasaray în schimbul lui Alexandru Cicâldău.

Echipa din Turcia are aceeaşi problemă cu Cicâldău, adus de la Universitatea Craiova în vara anului 2021, care în acest moment este împrumutat la Al-Ittihad Kalba. Italienii ar fi de acord să facă un schimb între cei doi jucători impresariaţi de firma fraţilor Becali. Cei doi fotbalişti ar urma să evolueze sub formă de împrumut la noile echipe pentru un sezon, putând fi transferaţi definitiv, informează sport.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele