Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Strategia lui Gigi Becali pentru Champions League, distrusă de fostul mare fotbalist: „Ce face FCSB e cârpeală”

FCSB Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21611411/1/bec.jpg

FCSB a realizat până acum două transferuri de marcă în vederea pregătirii pentru viitorul sezon.

Primul a fost David Kiki, fundaş lateral ce a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în perioada 2022-2024. El a fost unul din jucătorii de bază alături de care echipa câştiga titlul în sezonul 2022-2023. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

A doua mutare a „roş-albaştrilor” este Daniel Popa, adus de la „U” Cluj pentru 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

Gabi Balint este de părere că strategia lui Gigi Becali privind transferurile cu care vrea să atace grupele UEFA Champions League este total greşită. Fostul internaţional crede că „roş-albaştri” nu vor avea nicio şansă în cupele europene.

”Uitaţi de Champions League! Eu nu înţeleg, pe cuvânt. Ca să intri în Champions League, să speri la Champions League, trebuie să scoţi vreo 20 de milioane din buzunar.

Minim, acum! Să aduci vreo 5-6 jucători care să-ţi joace în echipă. Îi păstrezi pe Coman, pe Olaru, poţi să păstrezi dintre fundaşii centrali, dar trebuie să aduci jucători. Trebuie doi atacanţi din ăştia buni să iei.

Trebuie să iei doi atacanţi. Ce face FCSB se numeşte cârpeală. Uitaţi-vă ce jucători ia, nici jucători de Conference League nu sunt.

Nu am încredere în Popa. Scuze, dar Popa a jucat numai la nivel jos, doar la echipe mici. Vrei să fii campioana, ia doar campioni. Asta e vorbă pe care nu am spus-o eu, e o vorbă din fotbal. 

Kiki îmi place, fundaş stânga. E bun, mai ales că nu l-a costat mult. Kiki e un jucător bun, acolo putem să spunem că s-a întărit”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele