Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Steaua, replică acidă către Dinamo! Săgeţi şi către FCSB: ”O înşiruire de consoane”

FCSB Publicat pe 16 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21387304/1/nizoyxnoptrlyjq0zju0nziwzddingflmtvkzdqzymjimwfhmzi2-thumb.jpg

Steaua a taxat prin intermediul reţelelor sociale faptul că Dinamo a catalogat-o pe FCSB marea sa rivală. Formaţia militară a spus despre ”câinii roşii” că se numără printre cele 3 echipe care poartă numele Dinamo.

Nici FCSB nu a scăpat de săgeţile venite din direcţia Clubului Sportiv al Armatei. Steaua a amintit de victoriile în justiţie în faţa grupării patronate de Gigi Becali, pe care a ironizat-o pentru numele pe care îl poartă, ”o înşiruire de patru consoane”.   

Comunicatul emis de Steaua Bucureşti

Steaua este Steaua. Nu ne-am numit şi nu vom purta niciodată alt nume, cu atât mai puţin o înşiruire de consoane. Noi, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, suntem Steaua, justiţia a decis că nu am cedat niciodată patrimoniul nostru, mai exact marca, numele sau palmaresul.

Evoluăm pe stadionul Steaua, din bulevardul Ghencea, iar pe echipamentele sportivilor noştri sunt imprimate siglele istorice ale Stelei. 

Întrebările, tot mai frecvente, de tipul 'Cine este adevărata Steaua?' nu îşi au rostul. Steaua suntem noi, iar când o spun Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu şi mulţi alţii, credem că nu mai este nimic de adăugat.

Am făcut aceste precizări pentru a clarifica o statistică postată pe contul de Facebook al unuia dintre cele trei cluburi care poartă numele Dinamo, mai exact S.C. Dinamo 1948 S.A”, se arată în comunicatul Stelei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele