Ultima oră
Naomi Osaka şi Patrick Mouratoglou şi-au oficializat colaborarea Naomi Osaka şi Patrick Mouratoglou şi-au oficializat colaborarea
Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona
Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid
”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS ”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea

Sorin Şerban, fotbalist lăsat liber de contract de FCSB, a semnat cu Poli Iaşi!

Poli Iași Publicat pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21222895/1/sorin-serban.jpg

Poli Iaşi, echipă recent promovată în SuperLiga României, face mişcări de trupe şi a reuşit o mutare importantă, din dorinţa ca stagiunea următoare să nu aibă emoţiile retrogradării. Moldovenii au anunţat aducerea unui fotbalist care a fost lăsat liber de contract de vicecampioană.

Poli Iaşi, club antrenat de Leo Grozavu, nu a anunţat şi durata acordului cu jucătorul Sorin Şerban, în vârstă de 23 de ani. Fundaş stânga, născut în Baia Mare, Şerban a mai evoluat la Poli Iaşi în sezonul 2019-2020, când era împrumutat de la FCSB.

Acum a venit liber de contract, după o stagiune trecută în care a prins doar trei meciuri pentru FCSB, două în campionat şi un meci în Cupa României, adunând numai 182 de minute.

TRANSFER

Bine ai revenit în Copou, Sorin Şerban!

Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani va imbrăca din nou tricoul alb-albastru după ce a mai fost legitimat la Poli în sezonul 2019-2020. Vine de la FCSB, liber de contract.

Mult succes, Sorin!”, a anunţat Poli Iaşi pe Facebook.

FCSB schimbă serios lotul în această vară. Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Boban Nikolov şi Billel Omrani nu vor continua, iar lista poate fi mai lungă. Câţiva dintre ei au plecat deja de la echipa bucureşteană, în timp ce ceilalţi sunt pe cale să părăsească formaţia patronată de Gigi Becali.

Sorin Şerban a avut ofertă din Cripru în septembrie, dar FCSB nu l-a cedat 

Sorin Şerban a fost aproape de plecarea de la FCSB pe finalul perioadei de mercato de anul trecut, din septembrie, dar Gigi Becali a refuzat oferta venită din Cipru pe numele fundaşului stânga.

Titularizat în startul sezonului trecut, Şerban a avut evoluţii mai degrabă modeste şi a pierdut, apoi, clar lupta cu Risto Radunovic, devenit numărul unu incontestabil în flancul stâng al apărării.

Ciprioţii de la Akritas s-au interesat de transferul lui Şerban în septembrie 2022, iar Gigi Becali a cerut 100.000 de euro pentru a-l împrumuta un sezon sau 500.000 de euro pentru un transfer definitiv. Sume pe care ciprioţii le-au considerat mult prea mari şi s-au retras de la negocierile cu Becali.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele