Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

Sorin Cârţu recunoaşte că Joonas Tamm ar fi ajutat U. Craiova: ”E un transfer reuşit pentru FCSB”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20972952/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

FCSB l-a transferat pe Joonas Tamm după ce fundaşul estonian a fost şi pe lista Universităţii Craiova, iar oltenii au recunoscut, prin preşedintele Sorin Cârţu, că a arătat bine la vicecampioana României până acum. Apărătorul de 30 de ani are deja 28 de meciuri pentru FCSB şi a marcat de patru ori.

Recent, conducătorul Universităţii Craiova a povestit de ce echipa sa nu l-a transferat pe Joonas Tamm, cum s-a ajuns, apoi, la varianta Raul Silva (33 de ani), care nu a avut neapărat evoluţii prea bune în Bănie, dar şi cum a mers estonianul la adversara la titlu.

Aşa s-a gândit atunci. Nu vorbesc de greşeală, dar aşa s-a gândit. La vremea respectivă, antrenorul şi directorul sportiv l-au vrut pe Silva. Noi am mers pe Silva, am făcut transferul. Din punctul meu de vedere, este un transfer reuşit. S-a mers doar pe transferul ăsta", a spus Sorin Cârţu, conform sport.ro.

Mihăiţă Pleşan contestă suma plătită de U. Craiova pe Alexandru Işfan

Mihăiţă Pleşan, în vârstă de 39 de ani, fost mijlocaş la U. Craiova, Dinamo sau FCSB, nu consideră că oltenii au făcut cea mai bună afacere când au plătit 750.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Işfan, de la FC Argeş. Fostul fotbalist consideră că suma e una prea mare şi că mijlocaşul nu merită aceşti bani, date fiind evoluţiile din ultima perioadă.

Cu ochii pe SuperLiga României, Mihăiţă Pleşan e de părere că Universitatea Craiova trebuia să achite mai puţin decât suma pusă pe masă şi acceptat de piteşteni, pentru un fotbalist care în acest sezon, în 23 de meciuri, a marcat de 4 ori şi a oferit 4 pase decisive.

Suma plătită e foarte mare, din punctul meu de vedere, ca om care se uită la fotbal şi care urmăreşte jucători. El nu merita banii ăştia, la ce a jucat în ultimul an. Este un jucător tânăr, de perspectivă, dar Craiova nu e Piteşti! Dacă nu va realiza repede, va avea de suferit.

Dacă va realiza repede, va putea deveni un idol pentru tribune. Are calităţi, categoric că are calităţi, dar depinde foarte mult de el cum va înţelege ce înseamnă Craiova, cum se va pregăti. Sunt mulţi factori. La Craiova, e greu ca fotbalist! Trebuie să fii puternic. Altfel, clachezi!”, a spus Pleşan pentru GSP.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri