Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Sorin Cârţu, mesaj acid înainte de Universitatea Craiova - FC Voluntari: "Greşeală, prostie, idioţenie!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21500937/1/sorin-cartu.jpg

Universitatea Craiova nu traversează cea mai bună perioadă, şi se află doar pe locul 5 în Superliga, la 6 puncte de podium. Oltenii au în primele 5 partide ale anului doar o victorie, două înfrângeri şi două egaluri.

Sorin Cârţu, discurs de senzaţie

Sorin Cârţu a vorbit înaintea următorului meci al oltenilor, cu FC Voluntari, şi nu concepe ca Universitatea Craiova să mai irosească puncte, aşa cum s-a întâmplat cu Poli Iaşi şi U Cluj.

“Ştii cum am zis? Prima dată a fost cu Iaşiul, a fost greşeală. A doua oară a fost cu Clujul, a fost prostie. Bă, dacă ţi se întâmplă a treia oară e idioţenie. Ştii cum e, idioţenia e maximul prostiei. Indiferent cu cine se mai întâmplă, e idioţenie.

Am făcut de două ori de la 2-0 la 2-2 în deplasare. Ăsta e un lucru îmbucurător. Dintr-un dezavantaj care te marchează…

Şi la meciul cu UTA Arad şi cu Botoşani a fost 2-0 nemeritat. Că nu te-a dominat adversarul. Ai trecut peste acest impediment şi refaci handicapul şi termini cu un rezultat pozitiv, e bine. Se întâmpla şi mai mult dacă intervenea arbitrul, să ne dea ce meritam. Cu penalty-ul la Mitriţă sau Baiaram… La Markovic nu mi s-a părut penalty. A crezut că e mai agresiv fundaşul.

Avrut să amplifice. Dar la Baiaram mi s-a părut penalty. Iar faza cu Mitriţă, când a fost călcat de Şeroni. A mai avut o situaţie la meciul cu Craiova. I-a rupt piciorul lui Bancu”, a declarat Sorin Cârţu pentru Fanatik.

Mihai Rotaru, mesaj clar pentru jucători

După ce Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor, a fost criticat de tot mai multe voci din cauza parcursului slab pe care echipa sa îl are, postul său părea să fie în pericol. Totuşi, patronul Universităţii Craiova a decis că Petev va rămâne în Bănie şi a dezvăluit şi ce le-a transmis jucătorilor.

”Atmosfera nu poate fi una ok, e vorba de încredere. În momentul în care nu mai eşti sigur pe tine, atunci poţi merge din rău în mai rău. Vreau să arătăm Universitatea Craiova, de ce sunt în vestiarul ăla.

Ca echipă, nu la nivel individual. Le-am spus că vreau un moment zero şi că trebuie să ne ridicăm. Trebuie să fim aroganţi în sensul bun al cuvântului şi să arătăm că suntem Universitatea Craiova” , a pus Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează duelul cu FC Voluntari de luni, ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri