Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Sorin Cârţu îi avertizează pe olteni înaintea derby-ului cu FCSB: ”Pentru el îţi iei măsuri speciale”

FCSB Publicat pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21472363/1/dsc6081.jpg

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a vorbit înaintea meciului cu ”roş-albaştrii” şi a precizat că oltenii vor trebui să fie precauţi în ceea ce îl priveşte pe Florinel Coman.

Şeptarul FCSB-ului a avut nişte prestaţii remarcabile în ultima perioadă, alături de Darius Olaru, jucătorul care ocupă prima poziţie în topul celor mai buni marcatori din Superligă, având 13 reuşite.

Astfel, Cârţu a subliniat că dacă ar fi în postura antrenorului, el i-ar pune pe jucători să facă dublaj.

”Pentru el îţi iei măsuri speciale”

”Lui Coman trebuie să-i facă mereu dublaj, să nu-l lase unu la unu cu el. Or fi câteva momente când îl deposedează fundaşul, dar nu poate de fiecare dată. 

Eu ţi-am spus, eu ca antrenor asta aş face. În toate meciurile în care joacă Coman ar trebui să aibă dublaj. Pentru Coman îţi iei măsuri speciale”, a spus Sorin Cârţu, potrivit DigiSport.

Universitatea Craiova este la 13 puncte distanţă de liderul FCSB, însă la mică distanţă de următoarele echipe din clasament, după c au pierdut primul meci oficial din 2024, cel împotriva Farului Constanţa.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele