Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Sorin Cârţu, discurs vehement după înfrângerea cu FCSB! "Îl văd afară total! E inadmisibil"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21475519/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Sorin Cârţu, fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, dă de pământ cu Ivalyo Petev, după înfrângerea la scor de neprezentare suferită cu FCSB.

Antrenorul Craiovei, atacat dur de Cârţu

Fostul preşedinte al oltenilor este de părere că Petev a greşit modul în care a abordat această partidă, începând partida într-un sistem cu trei stoperi. La fel a catalogat şi tactica de atac a Craiovei, de a-i căuta pe atacanţi numai cu mingi lungi.

Eu văd o echipă în criză. Nu-l văd capabil să o scoată. Îl văd afară total. Nu e admisibil, bă, să ai o partidă cu Steaua (n.r - FCSB) şi tu să vii fără niciun atacant, cu aşezarea aceea adoptată.

Eu am întâlnit multe situaţii să joci cu echipe superioare, dar nu înseamnă să pui 5 în apărare când adversara arecu 3 atacanţi. Îţi pierzi din posibilitatea de a avea o posesie. A fost o decizie total greşită. Probabil că s-a gândit să aibă o posesie prelungită cu mai mulţi mijlocaşi, dar asta denotă că nu cunoaşte bine jucătorii noştri.

Când sunt luaţi în pressing, jucătorii noştri nu pot să paseze. Au mereu preluarea în spate, nu fac preluare pe direcţia de alergare. Imediat intră în panică când adversarul vine cu presiune asupra lui.

Modul în care s-au prezentat din primul minut a arătat ca o echipă copleşită de importanţa meciului, de importanţa adversarului. Ei n-au făcut mai mult de două-trei pase şi a urmat o pasă lungă către Mitriţă, avansat, care se lupta cu Dawa sau Ngezana. Aiurea total tactica abordată.

Petev nu îmi dă speranţe. Nu mă aşteptam la o asemenea aşezare, să propunem aşa ceva la un meci cu FCSB. Pe unul l-am dat la U Cluj că nu e bun, iar acum îl bagi cu FCSB. Ne bazăm pe Cîmpanu? Câte goluri a dat Cîmpanu ca să ne gândim că ne ajută la partida asta? Petev nu studiază adversarul şi nu cunoaşte adversarii”, a spus Sorin Cârţu, la Fanatik.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri