Ultima oră
Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA
Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere

Sorin Cârţu, deranjat de opinii înainte de FCSB – U. Craiova: ”Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim şi banii”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21023992/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

FCSB – Universitatea Craiova, partidă care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:00, a fost analizată de Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor. Acesta s-a declarat deranjat de faptul că FCSB este văzută învingătoare înainte de startul derby-ului.

Sorin Cârţu, mai în glumă, mai în serios, a spus că echipa lui Eugen Neagoe, pe care o reprezintă, mai bine nu s-ar prezenta la meciul de pe Arena Naţională, dat fiind faptul că oamenii din fotbalul românesc consideră că FCSB se va impune.

Cu toate acestea, legenda Universităţii Craiova a recunoscut faptul că FCSB se află într-un moment bun, ţinând cont de rezultatele din ultimele etape.

Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim şi banii de deplasare. În orice caz, sunt meciuri interesante. Sunt două echipe care propun fotbal şi este greu să vii cu nişte pronosticuri, să spui anticipativ.

Este un meci greu pentru ambele formaţii. Şi noi suntem într-o revenire de formă. FCSB a arătat calitate la ultimele meciuri, o să vedem. Cine pregăteşte mai bine şi cine e mai stăpân pe momentele jocului.

Nu întotdeauna vechimea în antrenorat garantează ceva. Totul se rezumă la ceea ce dau jucătorii. Din punctul meu de vedere, la o astfel de partidă, nu vii doar cu planul tactic şi cu strategie ca jucător. Trebuie să vii cu un plus: orgolii, vanitate, tot ce vrei.

Joacă bine FCSB. Au făcut o partidă bună la CFR Cluj, foarte buni în prima repriză. La meciul cu Voluntari nu au tremurat, au controlat confruntarea. Coman a început să îşi revină, sunt jucători cărora să le dai o atenţie specială. Sunt fotbalişti care pot să îşi pună amprenta pe jocul echipei”, a declarat Sorin Cârţu pentru Fanatik.

Derby în SuperLigă: FCSB – U. Craiova, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, de la ora 20:00

FCSB – Universitatea Craiova, partidă din runda a 26-a din SuperLiga României, se dispută azi, de la ora 20:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Etapa trecută, vicecampioana a câştigat, iar oltenii au obţinut şi ei succesul.

FCSB a învins FC Voluntari, scor 2-1, şi a ajuns la două victorii la rând în campionat, după ce a trecut şi de CFR Cluj, scor 1-0. De partea cealaltă, U. Craiova a învins cu 2-0 CFR Cluj, după ce anterior pierduse cu Farul, scor 1-2.

Înainte de startul meciului, cele două echipe sunt despărţite de trei puncte, în avantajul FCSB-ului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri