Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

Situaţie incredibilă înainte de Petrolul - FCSB! Câţi jucători au fost testaţi anti-doping

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 26 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21361155/1/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-26-08-2023-1.jpg

Forma bună nu aduce doar beneficii pentru Petrolul. În această dimineaţă, nu mai puţin de 9 jucători de la formaţia ploieşteană au fost testaţi anti-doping.

Controlul vine cu două zile înaintea duelului cu FCSB şi în contextul în care Petrolul trece printr-o formă mult peste aşteptări.

Formaţia prahoveană se află pe poziţia a şasea, loc de play-off, după 13 etape. De asemenea, în ultimele 12 meciuri oficiale, Petrolul are o singură înfrângere, la limită contra fostei campioane CFR Cluj. 

Nici FCSB nu a scăpat de controlul anti-doping. Liderul din Superligă a avut şi ea parte de o vizită din partea agenţie anti-doping şi au fost testaţi 10 fotbalişti.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB, antrenorul ploieştenilor a comentat controlul anti-doping din această dimineaţă.

”Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luaţi aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, ştiţi, înaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puţin, aşa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Ştiţi şi dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înţeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Şi dacă suntem dopaţi, suntem dopaţi cu antrenamente foarte bune şi un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pârvu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele