Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Situaţia lui Gundogan la FC Barcelona, tot mai incertă. Jucătorul ar putea pleca

Barcelona Publicat pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21705600/1/profimedia-0817139710.jpg

Viitorul jucătorului german Ilkay Gundogan la FC Barcelona este sub semnul întrebării după absenţa sa de la primul meci din La Liga al sezonului, împotriva Valenciei.

El a fost retras din echipă cu puţin timp înainte de meci. Totuşi, cu câteva ore înainte de meci, cotidianul catalan Sport a aruncat bomba, anunţând că mijlocaşul şi-a informat conducerea despre intenţia sa de a părăsi clubul înainte de sfârşitul perioadei de transferuri din vară.

„S-a accidentat la arcadă luni (în timpul meciului cu Monaco) şi de aceea a rămas acasă”, a comentat Hansi Flick după victoria cu 2-1 de ieri.

Potrivit Mundo Deportivo, anturajul jucătorului a confirmat această versiune. „Îmi place genul de jucător şi de persoană care este. Am vorbit mult cu el, dar asta rămâne între mine şi el. Avem o relaţie bună şi îl cunosc bine. Am sentimentul că va rămâne”, a continuat antrenorul Barcelonei.

Duminică dimineaţă, Marca a dat însă o altă versiune a situaţiei. Potrivit cotidianului madrilen, jucătorul ar putea într-adevăr să plece de la Barça, dar clubul este cel care ar dori ca el să plece din motive financiare. Transferul său ar permite clubului să îşi echilibreze conturile, mai ales după recrutarea lui Dani Olmo.

Departe de zvonuri, Ilkay Gündogan a postat un tweet pe X după victoria de ieri a Barcelonei: „Victorie crucială în primul nostru meci din sezon - Bună treabă! Hai, Barca!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele