Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Situaţia dintre Săpunaru şi Lennon, tot mai tensionată. „Există un război rece la Rapid” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21703504/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024-1-1.jpg

Giuleştenii sunt fără victorie în acest sezon şi situaţia de la Rapid este cât se poate de tensionată, după egalul cu Gloria Buzău din ultima etapă.

Lipsa de rezultate duce inevitabil şi la conflicte în interiorul clubului, iar un presupus conflict ar fi cel dintre Neil Lennon şi Cristi Săpunaru, cel din urmă fiind deranjat de minutele puţine primite în acest sezon.

Fundaşul central a jucat doar 24 de minute în primele cinci meciuri din această stagiune, când a intrat pe finalul meciului cu Petrolul. Aflat în studio-ul Fotbal Show, Emil Grădinescu a vorbit despre acestă situaţie.

„Săpunaru este centrul de greutate al Rapidului, dar îmi închipui că există un război rece, un război fără cuvinte, fără gesturi, pur şi simplu o stare de război, între cel mai important jucător al Rapidului, simbolul Rapidului, vocea cea mai puternică în vestiar şi antrenor.

Antrenorul îşi poate simţi autoritatea ştirbită de către un jucător care are obiceiul să cometeze, să nu fie de acord cu nişte lucruri. Sunt sigur că există o stare de rivalitate, acolo este o ciocnire între doi masculi alfa”, a decalarat Emil Grădinescu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele