Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21614758/1/tempes.jpg

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a câştigat pentru a treia oară, în ultimii patru ani, Raliul Maramureşului, chiar înaintea de a reprezenta România într-o nouă etapă din Campionatul European de Raliuri.

Cu 8 titluri în 9 ani, Simone Tempestini se îndreaptă spre trofeul cu numărul 9 după succesul din weekend. La bordul unui Porsche 996 RGT, pilotul de la Napoca Rally Academy s-a instalat în fruntea raliului în prima probă a zilei decisive de concurs după ce principalul contracandidat, bulgarul Martin Surilov, a pierdut aproape un minut pe traseu.

Clujeanul nu a mai cedat şefia până la finalul raliului, care s-a desfăşurat exclusiv pe asfalt, a avut 126 de kilometri şi s-a încheiat cu o super specială în zona aeroportului Maramureş. Runda a mai programat o probă de noapte, dar şi o super specială în oraş, pe străzile din Sighetu Marmaţiei.

La final, Tempestini a fost cronometrat cu un timp total de 01:12:23,8, fiind mai rapid cu 33,2 secunde decât Andrei Gîrtofan şi cu un minut şi 46 de secunde decât Surilov. Este al doilea succes consecutiv pentru multiplul campion după ce acum trei săptămâni s-a impus şi la Raliul Argeşului.

Pentru Simone Tempestini şi Sergiu Itu urmează o nouă provocare în Campionatul European de Raliuri, în Suedia (13-15 iunie), însă, până atunci, cei doi vor concura în Norvegia pentru un raliu de pregătire pentru duelul continental, având în vedere condiţiile asemănătoare de concurs. Tempestini are deja o victorie în runda inaugurală şi e considerat unul dintre favoriţii la câştigarea sezonului european.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele