Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Simona Radiş, după calificarea spectaculoasă în finală la dublu vâsle feminin. „Nu a fost niciun moment în care să mă gândesc că vom pierde”

JO 2024 Publicat pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21686412/1/radis.jpg

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice, după o cursă plină de emoţii, în care s-au impus după un finiş extraordinar.

Campioanele olimpice de la Tokyo, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar erau pe locul 4 cu 350 de metri înainte de finiş!, dar au reuşit să câştiga semifinala.

”A fost o cursă grea şi pentru noi şi una nu dintre cele mai reuşite. Am făcut mici greşeli care s-au văzut. Nu am putut să ne facem un ritm atât de bun care să ne dea încredere, să fim mai în faţă. Important este că am încheiat bine şi finala va fi o altă luptă”, a declarat Simona Radiş. conform paginii de Facebook a clubului Steaua.

”Nu a fost niciun moment în care să mă gândesc că vom pierde. Cursele se termină, toate, în acelaşi punct, la 2000 de metri, nu mai repede, nu mai târziu. Am dat totul, de aceea am şi reuşit să recuperăm, de aceea am şi trecut primele linia de sosire”, a adăugat Simona.

Finala de la dublu vâsle feminin va avea loc joi.

Sportivele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice en-titre, s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.

Ancuţa (25 de ani) şi Simona (25 de ani) au încheiat proba în şase minute, 51 de secunde şi 41 de sutimi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele