Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Simona Halep a fost la un pas să se retragă din tenis. ”La 30 de ani, am crezut că e gata cariera mea”

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20688255/1/yzhmmmrizgu4m2yymzrlmwmyztzkmzk2ntq-thumb.jpg

Simona Halep va juca astăzi pe zgura de la Madrid, cu Shuai Zhang, ocupanta locului 40 WTA. Însă Simona a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru tennismajors.com, că se gândea la retragerea din tenis după împlinrea vârstei de 30 de ani. 

Sportiva româncă a fost afectată de accidentarea care a ţinut-o departe de teren timp de patru luni şi astfel nu credea că mai poate să revină la cel mai înalt nivel vreodată. Dar decizia de a colabora cu Patrick Mouratoglou a făcut-o să îşi dorească să revină şi să depăşească acest moment greu.

"La 30 de ani, am crezut că e gata cariera mea şi am fost aproape de retragere în acest an. De fapt, a fost anul trecut, după accidentarea suferită. La începutul anului 2022, m-am simţit puţin mai bine, dar nu eram foarte încrezătoare şi am crezut că nu voi mai juca tenis.

Apoi am descoperit această academie (n.r. – a lui Patrick Mouratoglou), am simţit că focul s-a aprins din nou, că a revenit pasiunea mea pentru tenis. Am văzut copii care făceau tot ce puteau pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Aveam nevoie de acest lucru, să văd dorinţa la alţi oameni, la copii, pentru a reveni şi la mine.

Nu am crezut că voi reveni la acelaşi nivel după accidentare, pentru că am lipsit patru luni. N-am mai stat niciodată patru luni departe de tenis şi am avut probleme mari anul trecut, m-am chinuit. Totodată, am considerat că vârsta de 30 de ani este potrivită pentru a mă retrage din tenis. M-am gândit mereu la asta, era acolo, undeva, în mintea mea.

Vreau foarte mult să am copii, dar pot să mai aştepte puţin, pentru că am această plăcere de a juca tenis, la care nu vreau să renunţ deocamdată", a spus Simona Halep.


  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele