Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

Semnal de alarmă înainte de Israel - România. ”Părerea mea e că noi nu ne apărăm ţara”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21389534/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023.jpg

Israel – Romania, meci contând pentru etapa a 9-a din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, Grupa I, va fi transmis în direct de către Prima TV, sâmbătă, de la ora 21:45.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd cele mai importante dueluri din preliminariile pentru CE 2024.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR în privinţa ”tricolorilor” şi a adversarilor acestora din ”Ţara Sfântă”.

Fostul internaţional Ionel Ganea s-a arătat deranjat de faptul că naţionala va juca pe un stadion mic, astfel ”tricolorii” nu vor putea avea aportul unei galerii numeroase.

 

”(n.r. dacă suporterii români vor reuşi să îşi facă simţită prezenţa la Felcsut) Eu cred că da, chiar dacă nu sunt foarte mulţi. Ce a făcut UEFA nu mi se pare normal. Au ales un stadion foarte mic. Pentru noi e un dezavantaj, nu? Trebuia să fiu şi eu de acord, şi eu am interes, pentru mine e un meci decisiv.

 

Eu nu văd niciun risc aici şi nu are nicio legătură cu războiul, meciurile se dispută în altă ţară, cu o siguranţă foarte bună. Nu ştiu, mi se pare ciudat să nu am niciun cuvânt de spus, eu, ca şi ţară care am obiectivul să mă calific. (n.r. despre unguri) Ei au acceptat. De ce au acceptat să se joace în ţara lor?

Părerea mea e că noi nu ne apărăm ţara. Eu nu eram de acord să jucăm pe un stadion foarte mic. Suntem foarte aproape de graniţă, puteau veni spectatori destul de mulţi, şi noi românii voiam să vedem echipa naţională la meciul acesta”, a declarat Ganea, pentru ProSport.

România are nevoie doar de un egal pentru a se califica la Campionatul European din 2024. Elevii lui Edward Iordănescu au acumulat 16 puncte în grupă, în timp ce israelienii au strâns 12 puncte.

Un eşec însă ar face misiunea echipei naţionale foarte grea. Israel s-ar apropia la doar un punct de România, iar în ultima etapă se va deplasa în Andorra. ”Tricolorii” vor primi pe Arena Naţională vizita Elveţiei, iar în acest scenariu ar fi obligaţi să bată cea mai puternică echipă din Grupa I pentru a-şi obţine biletele către turneul final din Germania.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri