Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Selecţionerul Edward Iordănescu a intervenit în cazul Darius Olaru! A spus lucrurilor nume

Echipa nationala Publicat pe 16 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21349695/1/romania-kosovo-preliminariile-c-e-2024-12-09-2023-4.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu a clarificat situaţia lui Darius Olaru, în contextul partidei România - Andorra, din preliminariile CE-2024, care s-a văzut în direct la Prima TV şi www.primaplay.ro!

La o zi după partida dintre România şi Andorra, selecţionerul României, Edward Iordănescu, a venit cu precizări faţă de situaţia lui Darius Olaru. Acesta a afirmat că mijlocaşul FCSB-ului este accidentat şi din acest motiv nu a fost parte din lot.

"Staff-ul medical al echipei naţionale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparţine acestuia, e vorba de starea lui şi totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puţină durere la schimbările de direcţie şi atunci când şutează.

Pentru că prima condiţie pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală şi pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

Medicul echipei naţionale a discutat duminică dimineaţa cu medicul de la FCSB şi a transmis situaţia medicală a lui Darius.

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât ştiam atât de bine profilul Andorrei, confirmat şi în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru.

Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc poliţe sau să întreţin războaie personale. Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor şi de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace şi să se accidenteze în meciul cu Andorra…

În speranţa că aceste clarificări vor închide un fals subiect, vreau să vă mulţumesc tuturor, încă o dată, pentru susţinerea arătată echipei naţionale şi să vă asigur că vom lupta până la capăt, în fiecare secundă, pentru obiectivul calificării la EURO 2024", a afirmat selecţionerul.

Echipa naţională a României a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (3-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. ”Tricolorii” ocupă primul loc în grupă, cu 16 puncte, cu unul mai mult decât Elveţia.

România avea nevoie de victorie într-un meci disputat pe Arena Naţională fără obişnuiţii spectatori, dar cu tribunele pline de copii. Căpitanul Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, dintr-o lovitură liberă trimisă direct la vinclu.

În minutul 28 Bancu a pasat perfect pentru Ianis Hagi care a preluat şi a înscris cu un şut din careu. Ianis Hagi l-a şicanat apoi pe Marc Garcia, care l-a faultat în careu şi s-a dictat penalti, transformat de Răzvan Marin şi la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru România.

Imediat după pauză Hagi i-a pasat lui Florinel Coman şi acesta a înscris, în minutul 50, făcând 4-0. Tricolorii au avut două goluri anulate pentru ofsaid, dar victoria o duce pe România pe primul loc al grupei I, cu 16 puncte.

Pe locul secund e Elveţia, cu 15 puncte, iar Israel e pe locul 3, cu 11 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri