Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Selecţionerul Edi Iordănescu, mesaj superb pentru tatăl său, după eliminarea de la EURO 2024 a României

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 20:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21654143/1/noname.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu l-a omagiat pe tatăl său, Anghel Iordănescu, într-un mesaj postat pe Facebook, după eliminarea tricolorilor de la Campionatul European. El a precizat că se bucură că a tărit o parte din experienţa celui care “a fost, este şi va fi mereu cel mai bun”.

„El a fost, este şi va fi mereu cel mai bun! Sunt doar bucuros că am trăit o mică parte din ceea ce a trăit el! România mereu în inima noastră”, a notat Edi Iordănescu pe o imagine în care apar el şi Anghel Iordănescu în momente diferite, pe teren.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Anghel Iordănescu a fost antrenorul “Generaţiei de Aur” care a ajuns, în 1994, până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri