Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Sebastian Ghiţă, patron la Dinamo? Dezvăluirea făcută de Dumitru Dragomir. "Fac pariu pe cât vrei"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 17 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21350478/1/sebastian-ghita-vueqplthrb-1000x600.jpg

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire incendiară. Fostul şef LPF a spus că Sebastian Ghiţă urma să preia clubul Dinamo, dacă se afla în ţară.

Controversatul om de afaceri ar fi avut un interes mare în începerea unei investiţii în fotbal, la Dinamo sau Petrolul, după spusele lui Dragomir.

”E greu şi pentru conducerea lui Dinamo. Avocatul acela nu e băiat rău. Nicolescu a fost avocatul lui Ghiţă de la RTV, a făcut avere cu el. Îl lua Ghiţă dacă era vreun fraier. Ghiţă e deştept. A fost avocatul lui Ghiţă. Am stat de vorbă de vreo două ori cu el, are minte.

Dacă Ghiţă era în ţară îl făcea să ia Dinamo, ţi-o spun în premieră acum. Şi făcea din Dinamo. Îl făcea Nicolaescu să se ducă la Dinamo, îl făcea patron. Şi atunci făcea din Dinamo o echipă mare. Ghiţă a fost sportiv mare, a fost şi sportiv.

Ştiu că îi place fotbalul. L-a speriat puşcăria tuturor ăstora care au intrat de la fotbal. Pe toată lumea, nu numai pe Ghiţă. Pe toţi i-a speriat. Ghiţă e un titan şi băiat deştept. E în primii 15 ai acestei ţări ca şi bogăţie. 

E unul din marii milionari ai ţării. A fost un sportiv şi din sportiv a reuşit pe propriile lui puteri şi uite unde a ajuns. Încă odată îţi spun, fac pariu pe cât vrei că se ducea la Dinamo. Ori pe Dinamo ori pe Petrolul”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele