Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

”Se lucrează împotriva Rapidului”. Adrian Mutu a ieşit la atac

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21034094/1/adrian-mutu.png

Rapid s-a impus cu 2-0 contra Chindiei Târgovişte şi a obţinut cele trei puncte, după ce în ultimele două jocuri nu a avut evoluţii convingătoare.

Adrian Mutu a răbufnit. ”Briliantul” este de părere ca echipa sa a fost defavorizată de arbitraje şi a punctat despre un ”curent antirapidist”.

"Sigur că nu ne vom uita cum se luptă celelalte echipe pentru titlu. Va fi un play-off greu pentru toate echipele. În toate meciurile vom da 100%, echipa îşi va arăta spiritul. Vom juca numai la victorie, pentru că ar fi păcat să nu ne atingem potenţial. Bineînţeles, vrem să vedem şi dacă suntem capabili.

În acelaşi timp, încercăm să construim o echipă pentru la anul, când obiectivul va fi altul: locurile 1-3. Da, vom ataca titlul, chiar dacă am ca obiectiv locurile 1-3. Încercăm să progresăm de la an la an.

Îmi vine să râd! Tocmai veneam după un meci în care am fost clar defavorizaţi, practic masacraţi de erorile de arbitraj, la Mioveni. E clar că nu suntem favorizaţi. Am văzut anumite declaraţii după meciul cu Chindia, că ni s-a dat un penalty prea uşor.

E aruncată pe piaţă asta cu arbitrii, cred că se vrea altceva! Din contră, Rapidul este defavorizată clar. Se lucrează împotriva Rapidului. Fotbalul se joacă şi în afara terenului de joc.

Cred că e un curent antirapidist, echipa a făcut paşi mai importanţi decât s-ar fi aşteptat unii în acest sezon. Poa
te că asta îi sperie pe unii. Pe jucători ar trebui să-i ambiţioneze asta, dacă se simt nedreptăţiţi", a declarat Mutu, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele