Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Se întoarce Bogdan Andone. Fostul antrenor de la FCSB şi Astra, înlocuitorul lui Teja la FC Voluntari

Superliga Publicat pe 23 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19779871/1/and.jpg
 
Bogdan Andone (45 de ani) revine în Casa Liga 1, după ce a fost dat afară de Astra. Fostul tehnician de la FCSB va fi noul antrenor al celor de la FC Voluntari, unde-l va înlocui pe Mihai Teja.
 
Nemulţumiţi de parcursul echipei în ultima perioadă, cu şase meciuri la rând fără victorie şi şase înfrângeri în ultimele zece partide din Casa Liga 1, şefii clubului din Ilfov au ajuns la concluzia că e nevoie de tradiţionalul "şoc" la echipă. Iar victima este Mihai Teja, antrenor care, afectat şi de COVID-19, nu a mai reuşit să obţină rezultatele impresionante din stagiunea trecută.
 
Florentin Pandele, Ioan Andone şi restul oamenilor din conducere au ajuns la concluzia că cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Teja este Bogdan Andone, antrenorul care sezonul trecut a condus Astra în play-off, anunţă gsp.ro. Dat afară de giurgiuveni, Andone a avut o ofertă din Cipru, dar a preferat să nu-şi asume riscul unei experienţe în străinătate pe timp de pandemie şi a aşteptat, cuminte, o ofertă din Casa Liga 1.
 
Iar oferta a venit şi Andone se va întoarce la FC Voluntari, echipă pe care a mai condus-o între 2011 şi 2012. De atunci, a mai trecut pe la Olimpia Satu Mare, ASU Poli şi Energeticianul, a fost antrenor secund şi principal la FCSB şi a condus destinele Astrei.
 
7 noiembrie 2020 e data ultimei victorii a lui FC Voluntari în Casa Liga 1, 4-0 cu Poli Iaşi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele