Ultima oră
Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht
„A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO „A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO
„Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV „Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV
FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK
Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul
Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers

”Se întârzie lucrurile”. Când îşi va alege Dinamo un nou antrenor

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21405293/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-7.jpg

Dinamo a anunţat, marţi, despărţirea de comun acord de tehnicianul Ovidiu Burcă. El conducea echipa din iulie 2022.

Tehnicianul Ovidiu Burcă a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pleacă de la Dinamo cu un sentiment de împlinire, deoarece atunci când a preluat echipa se afla în Liga a II-a şi a revenit în Superligă.

Florin Bratu a anunţat că oficialii lui Dinamo vor decide până vineri seara numele noului antrenor.

 

A rămas că o să dea un răspuns până mâine cel târziu.

Se întârzie lucrurile. Sper ca Dinamo luni, pentru că are o deplasare foarte grea la Sepsi, să poată să obţină puncte. Din ce am înţeles, cu Sorin Colceag pe bancă va fi.

Am mai vorbit şi astăzi prin mesaje. A fost ziua lui, lui Andrei Nicolescu. Mai avem de aşteptat puţin”, a spus Bratu, pentru Digi Sport.

Ionuţ Chirilă, dispus să accepte provocarea

Ionuţ Chirilă a declarat că ştie care sunt tehnicienii capabili să salveze clubul de la retrogradare, iar unul dintre ei este chiar el. Celălalt ar fi Mircea Lucescu.

De asemenea, Chirilă a subliniat că el şi Lucescu au reuşit să transforme jucătorii fără experienţă în adevărate valori, lucru de care are mare nevoie Dinamo la ora actuală.

”Văd doi antrenori pentru salvarea lui Dinamo. Mircea Lucescu sau Ionuţ Chirilă. Lucescu a demonstrat că a făcut la Corvinul Hunedoara o echipă. Lucescu nu a fost mare la Şahtior sau Dinamo Kiev. A fost mare la Corvinul, o echipă care dacă era patronată de Ministerul de Interne sau MApN era campioana ţării cu 10 puncte avans.

Ionuţ Chirilă a fost executat la Chiajna când făcea o echipă care se autofinanţa şi ar fi ajuns cu siguranţă în play-off. O echipă cu medie de vârstă de 22-23 de ani. Lucescu l-a făcut pe Lupescu de Bayer Leverkusen, pe Răducioiu l-a luat la 15 ani şi l-a făcut de Milan. Chirilă l-a luat pe Tararache şi l-a făcut de Grasshoper Zurich, vândut pe 2 milioane şi jumătate, a salvat clubul de la faliment.

Petre Florentin a fost ofertat din Bundesliga, 2 milioane, nu a acceptat conducerea. Hîldan, dacă nu se întâmpla nenorocirea, devenea un jucător important pentru echipele din Occident. Oamenii care au făcut valori din jucători care nu existau trebuie să se ocupe de viitorul lui Dinamo”, a spus Ionuţ Chirilă pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele