Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Se ”destramă” Steaua? Vedeta echipei nu se mai înţelege cu antrenorul: ”Nu ştiu ce nu îi convine, dar îmi pierd şi eu răbdarea!”

Liga II Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21703179/1/csa-steaua-bucuresti-afc-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-13-11-2023.jpg

Turul III al Cupei României a programat numeroase partide în cursul zilei de miercuri. A fost spectacol şi nu au lipsit răsturnările de situaţie.

Steaua Bucureşti părăseşte prematur competiţia. ”Militarii” au fost eliminaţi de o altă divizionară secundă, Concordia Chiajna, la loviturile de departajare.

În această fază au intrat şi formaţiile retrogradate sezonul trecut din Superliga. Ambele au avut viaţă grea. FC Voluntari a trecut de CS Blejoi, scor 3-2, iar FCU Craiova a eliminat Petrolul Potcoava, cu 1-0.

După meci, antrenorul Stelei, Daniel Opriţa, a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat şi despre forma slabă a lui Bogdan Chipirliu, iar antrenorul a dezvăluit că jucătorul nu este mulţumit de ce se întâmplă la echipă. 

”Nu ştiu ce nu îi convine, dar îmi pierd şi eu răbdarea!”

”(n.r. Chipirliu, golgheterul echipei, e de nerecunoscut. Ai vorbit cu el?) Da, dacă nu îi convine ceva… Nu ştiu ce nu îi convine, dar îmi pierd şi eu răbdarea la un moment dat. Nu înţeleg nici eu nişte lucruri şi sunt supărat pe atac pentru că nu marcăm.

Noi nu am luat gol de trei meciuri. Ratăm ocazii foarte mari. Nu ne concentrăm la finalizare. Asta nu se antrenează. Aş fi vrut să avem altă atitudine la unii dintre ei. Fundaşilor nu am ce să le reproşez. Ne-am bătut joc de ocaziile pe care le-am avut”; a spus Daniel Opriţa, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele