Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Scoţia - Ungaria 0-1! Maghiarii lovesc în ultimul minut şi îşi păstrează şansele de calificare

EURO 2024 Publicat pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637877/2/imagine-whatsapp-2024-06-23-la-22-42-02-12318e42.jpg

Ungaria a învins Scoţia, 1-0, marcând în minutul al zecelea al prelungirilor. Germania şi Elveţia merg mai departe în optimi.

La Stuttgart, Scoţia şi Ungaria aveau nvoie de victorie pentru a mai putea spera la calificarea în optimi de pe locul al treilea în grupa A. Însă nici una dintre cele două echipe nu a reuşit să producă ocazii clare de gol în prima repriză, exceptând bara lui Willi Orban, din minutul 41, atunci când Szoboszlai a centrat iar fundaşul maghiar a reluat cu o lovitură de cap.

Ungurii au cerut penalti în minutul 70, la o cazătură în careul scoţian a lui Barnabas Varga, dar verificarea VAR nu a confirmat infracţiunea şi nu s-a dictat lovitură de pedeapsă. Elevii lui Marco Rossi au fost aproape de gol în minutul 90+2, când Kevin Csoboth a trimis în bară, la un contraatac.

Portarul maghiar Gulacs a respins şutul lui Hanley, din minutul 90+7, dar Csoboth şi-a răscumpărat greşeala şi a reuşit să înscrie pe un contraatac în minutul 90+10.

Ungaria s-a impus şi speră să se califice în optimi de pe locul al treile

Scoţia - Ungaria 0-1 (Csoboth '90+10)

Echipele de start:

  • Scoţia: Gunn - Ralston, Hendry, Hanley, McKenna, Robertson - McGinn, Gilmour, McGregor, McTominay - Adams
  • Rezerve:Armstrong, Christie, Clark, Conway, Cooper, Forrest, Jack, Kelly, McCroire, McLean, Morgan, Shankland, Taylor
  •  
  • Ungaria: Gulacsi - Botka, Orban, Dardai - Bolla, Styles, Schafer, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga
  • Rezerve: Adam, Balogh, Csoboth, Dibusz, Fiola, Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheisler, Lang, Nagy A. , Nagy Z., Nego, Szalai, Szappanos

_____________________________________________________________________

Minutul 90+10. GOOOOOLLL UNGARIA! Kevin Csoboth trimite mingea în poartă în urma unui contraatac fulger al maghiarilor!

Minutul 90+2. Ocazie imensă pentru Ungaria! Csoboth scapă 1 la 1 cu portarul, dar trimite în bară!

Minutul 90. Schafel îl încearcă pe portarul scoţian cu un şut din interiorul careului, dar Gunn este pe fază şi respinge în corner!

Minutul 64. Dardai trimite cu capul, imprecis însă!

Minutul 54. Adams şutează mult peste poarta maghiarilor!

Minutul 45+1. Final de primă repriză!

Minutul 45+1. Szoboszlai trimite puternic, dar mingea se duce mult peste poartă!

Minutul 41. Cea mai mare ocazie a meciului aparţine Ungariei! Szoboszlai îi pune mingea pe cap lui Orban, care loveşte bara transversală!

Minutul 34. Sallai şutează violent, dar mingea se duce mult peste poartă!

Minutul 7. Prima ocazie a meciului o are Ungaria! Bolla şutează puternic de la distanţă, dar mingea este prinsă în doi timpi de portarul Gunn!

Minutul 1. A început partida!

Scoţia a obţinut în a doua rundă primul punct de la acest Campionat European, după egalul 1-1 cu Elveţia, după ce McTominay a deschis scorul, iar Shaqiri a egalat şi a stabilit scorul final. Scoţienii au nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare, cel mai probabil de pe locul 3, având în vedere golaverajul de -4 cu care pornesc înaintea duelului cu Ungaria.

De cealaltă parte, Ungaria se află într-o situaţie şi mai complicată faţă de adversara ei. Fără punct în acestă grupă, ungurii mai pot spera la calificarea în „optimi”, doar cu o victorie la mai mult de un gol, pentru că pleacă tot cu un golaveraj de -4.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele