Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Schimbă Rapid antrenorul chiar din debutul sezonului? ”El dă indicaţii sau Săpunaru? Cine conduce echipa? Este mai prăbuşit decât jucătorii!” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21686176/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024-1.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci contând pentru etapa a treia a Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Berisha, în minutul 31.

Rapid are pare de un început de sezon modest. Echipa nu se regăseşte, chiar dacă a fost adus un antrenor nou şi au fost făcute din nou investiţii. 

După meci, în direct la Prima Sport, Constantin Zotta a pus mai multe semne de întrebare referitoare la tehnicianul adus în această vară în Giuleşti.

"(n.r despre Lennon) El este mai prăbuşit decât jucătorii din teren. Când începe repriza secundă îl vedem pe Săpunaru cu maieul pe el dând indicaţii. Care e antrenorul? Care e vocea autoriară, e Lennon sau e Săpunaru?", a declarat Zotta, la Prima Sport.

"Cred că deja tensiunea este ridicată, vine un meci greu cu o echipă care a acumulat ceva puncte, dacă Rapidul va câştiga, cred că va mai avea ceva timp, dacă nu câştigă cu Sepsi, fiecare meci de acum încolo va fi cu presiune din ce în ce mai mare, o să vină presiune pe preşedinte, pe conducători, din ce în ce mai mare.

Suporterii sunt supăraţi pe transferuri, când bagi un milion în Jambor. El vine cu o strategie, doar că la această strategie, nu cred că toate deciziile au fost corecte.", a continuat Zotta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele