Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Scenariul incredibil lansat de un kosovar după incidentele de pe Arena Naţională. "Sunt în mare măsură controlaţi de serviciile secrete"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21324722/1/378902961-704433648384518-271713027120589730-n.jpg

Incidentele cauzate de ultraşii "Uniţi sub tricolor" în timpul partidei dintre România şi Kosovo au cauzat întreruperea partidei timp de 50 de minute.

UEFA a reacţionat şi a venit cu sancţiuni, iar meciul cu Andorra va avea doar copii în tribună.

Acum, un cercetător vine cu un scenariu surprinzător.

Taulant Elshani este preşedintele Institutului de Studiere a Războiului Hibrid "Octopus" din Kosovo, iar acesta acuză serviciile sercrete din Rusia şi Serbia pentru incidentele de la partidă. Elshani mai spune că tipul de comportament avut de ultraşii români se aseamănă foarte mult cu cel al suporterilor sârbi.

”Având în vedere fastul şi conţinutul bannerelor, ”Kosovo este Serbia” şi ”Basarabia este România”, ne-am hotărât să investigăm mai profund conţinutul şi modul în care au fost aduse aceste bannere.

Şi am evidenţiat implicarea diferitelor elemente ale serviciilor secrete ale Rusiei şi Serbiei . Bănuim că există o implicare profundă, având în vedere legătura grupului de fani ”Uniţi sub Tricolor” cu politicianul de dreapta George Simion, precum şi a partidul său cu serviciile secrete ruseşti.

George Simion, care are legături cu ”Uniţi sub Tricolor” şi care cooperează cu acest grup care a comis acte de huliganism la mai multe competiţii sportive, are legături dovedite cu serviciile secrete ruse.

Deci, toate acestea ne-au determinat să cercetăm mai profund şi să identificăm aceste conexiuni.

Peisajul şi felul în care s-au comportat suporterii pe 12 septembrie, la meciul România - Kosovo, are multe asemănări cu comportamentul huliganilor sârbi pe stadioanele de fotbal din Serbia.

Şi ştim că fanii şi huliganii sârbi sunt în mare măsură controlaţi de serviciile secrete sârbe. Chiar şi în acest caz, avem suspiciuni puternice că există o infiltrare pronunţată, semnificativă, a serviciilor secrete ruseşti”, a declarat Taulant Elshani, conform iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri