Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Scenariu bombă! Adrian Mutu în locul lui Daniel Pancu pe banca României U21 la EURO 2025? „Briliantul” a dat imediat răspunsul

Echipa nationala Publicat ieri, 17:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21805115/1/mutu.jpg

 

 

Daniel Pancu a văzut cartonaşul roşu în partida care i-a adus României U21 calificarea la EURO 2025.

În confruntarea care a avut loc marţi pe Giuleşi, împotriva Elveţiei, selecţionerul naţionalei de tineret a avut o ieşire inexplicabilă la adresa arbitrului în urma căreia a fost eliminat direct.

Daniel Pancu riscă să fie suspendat mai multe etape, astfel că Federaţia Română de Fotbal ia în calcul chiar varianta unui nou antrenor care să fie pe bancă la turneul final.

Conform Fanatik, propunerea FRF ar fi fost Adrian Mutu, antrenor liber de contract din luna aprilie, după despărţirea de CFR Cluj.

„Briliantul” a dat imediat răspunsul şi a declarat că va respinge orice propunere din partea federaţiei, deoarece consideră că Pancu nu ar trebuie demis.

„Lucrul ăsta nu se va întâmpla pentru nu o să accept. O spun de acum, nu am auzit acest scenariu. Am auzit un alt scenariu, Curelea de la U20 promovat şi Pancu în tribună, pregătind meciurile din spate. Îţi spun clar că nu, nu mă interesează acest lucru.

Am fost la U21, am fost la Campionatul European. Nu aş face asta, nu i-aş face asta lui Pancu. Să sperăm că îi dau doar două etape, chiar dacă are trei meciuri în grupe. E important dacă n-ai antrenor pe bancă.

Antrenorul e suspendat, nu e ca şi cum nu ai avea antrenor. I se putea întâmpla oricui, indiferent de ce a făcut. Noi exagerăm puţin pentru că a avut reacţia pe care a avut-o, dar noi avem antrenor. Nu aş accepta acest lucru, o spun şi public.

Ar fi nedrept dacă ar fi dat afară. Ar fi nedrept pentru că are meritele lui în această calificare, e un handicap, dar nu un handicap atât de mare să nu îl ai pe bancă.” , a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri