Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Scandal monstru după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico: ”Nu îl voia nimeni în Liga 2 şi era mirat că l-am dus în Liga 1. Să îi mulţumească în genunchi lui Angelescu. Trebuie să îmi plătească banii!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

Horaţiu Moldovan va pleca la Atletico Madrid, după ce clubul spaniol i-a achitat clauza de 800.000 de euro şi s-a înţeles cu jucătorul.

Partida câştigată de Rapid cu 4-3 în faţa lui FCU Craiova, a fost cel mai probabil ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan în tricoul giuleştenilor, înainte de plecarea la clubul madrilen.

Echipa antrenată de Diego Simeone va rămâne fără portar de rezervă după plecarea lui Ivo Grbic în Premier League, iar Horaţiu Moldovan a fost transferat pentru a-i fi rezervă lui Oblak, cel mai probabil.

Horaţiu Moldovan este pe punctul de a semna cu Atletico Madrid, iar giuleştenii vor obţine suma de 800.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere a contractului portarului.

Madrilenii îl aşteaptă pe Horaţiu Moldovan la începutul săptămânii, când va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu Atletico, valabil pe o perioadă de patru ani şi jumătate.

Spaniolii au anunţat că Diego Simeone îl va convoca pe titularul primei reprezentative pentru meciul cu Sevilla, de pe 25 ianuarie, de la ora 22:00, în sferturile de finală ale Cupei Regelui. Este puţin probabil ca Moldovan să fie introdus în teren, deoarece va avea puţin timp la dispoziţie să se pregătească.

Totuşi, mutarea jucătorului a stârnit un adevărat scandal. Transferul a fost în totalitate negociat de către agentul FIFA Arcadie Zaporojanu, dar şi de către firma Gestifute, a lui Jorge Mendes.

Fostul impresar al jucătorului este dezamăgit de Horaţiu Moldovan. Într-o intervenţie la Prima Sport, el a dat detalii incredibile şi a dezvăluit că a avut încredere în Moldovan atunci când nimeni nu avea. Mai mult decât atât, Bogdan Apostu susţine că exită o înţelegere între Rapid, Horaţiu Moldovan şi el, iar portarul trebuie să îi pătească o sumă de bani, după mutarea în Spania. 

Conversaţia comppletă şi toate detaliile pe care le-a putut dezvălui agentul la Prima Sport se vor găsi în videoclipul inserat mai jos în articol.  

 ”Nu îl voia nimeni în Liga 2 şi era mirat că l-am dus în Liga 1. Să îi mulţumească în genunchi lui Angelescu. Trebuie să îmi plătească banii!”

”Nu este supărare mare. Mai mult dezamăgire la adresa unui om. Am observat că recunoştinţa lipseşte. Nu ştiu cât de mult ştiţi. Sunt omul care l-a transferat la ultimele 5 echipe. Tot ce i s-a întâmplat în ultimul an a fost în urma prestaţiilor lui fabuloase şi este meritul lui. Nu am negat niciodată lucrul ăsta. Am crezut în el, când nu credea nimeni la început. Nu lovesc în valoarea lui Horaţiu Moldovan nicio secundă.

L-am ajutat pe fratele lui. L-am luat la Corvinul în primă fază. L-am dus la Chiajna. Eu l-am văzut la două, trei meciuri, dar cei de la Corvinul nu îl văzuseră niciodată. 

Eu credeam în el, dar clubul nu îl ştia. Aşa cum cluurile nu îl cunoşteau nici pe Horaţiu Moldovan, când l-am dus la Ripensia, la Sepsi. Au avut încredere în cuvântul meu. 

De anul trecut nu am mai colaborat, după ce am lucrat pentru ascensiunea lui. El a vrut să plece de la Rapid, dar am vorbit cu Angelescu. Mai mult decât atât, atunci când i-am prelungit contractul cu Rapid, i-am pus acest 7 la sută. Pe care el trebuie practic să mi-l plătească mie. Aşa a fost înţelegerea în 3, am vorbit şi astăzi cu Victor Angelescu şi sper să îşi respecte cuvântul. Eu nu vreau nimic din contractul lui Atletico sau din comision, vreu doar ce mi se cuvine mie. 

Nu a fost o ceartă cu el. S-a simţit ofensat după ce i-am ajutat fratele. De acolo ar fi pornit totul, dar nu este adevărat că eu aş fi cerut comision pentru fratele lui. Lucru neadevărat, Opriţa poate să confirme.

Eu cu asta închei discuţia. Când l-am dus la UTA, i-am spus să se pregătească, că ne vedem la Arad. Iar el m-a întrebat mirat dacă la Liga 1. Nu îl voia nimeni în Liga 2 şi era surprins că l-am dus în Liga 1. L-am dus acolo exclusiv pe baza relaţiei mele. 

Pe lângă mine, ar trebui să îi mulţumească în genunchi lui Victor Angelescu. Eu ştiu istoria. L-a ajutat şi i-a dat încredere, când nici măcar alţi oameni din club nu mai credeau în el. E o realitate. L-a jucat în Liga 1, când inclusiv antrenorul lor de portari le-a spus că nu poate să joace în Liga 1. Vă dau nişte amănunte exclusive, lucrurile astea nu se ştiu. Vorbesc despre un jucător pe care l-am ajutat toată viaţa. Şi pe el, şi pe familia lui”,  a spus Bogdan Apostu, fostul impresar al lui Horaţiu Moldovan, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele