Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Scandal în naţionala Belgiei chiar înainte de meciul cu România: ”Nu cred că e un antrenor bun. Îl învârte pe toate poziţiile”

EURO 2024 Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21639092/3/profimedia-0787007428.jpg

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024. Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgia a pierdut surprinzător în primul meci, scor 1-0 cu Slovacia, după un meci şters făcut de Kevin De Bruyne & compania. Belgienii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la turneul final.

De cealaltă parte, România a produs surpriza la care puţini se aşteptau. „Tricolorii” au obţinut cea de-a doua victorie din istorie de la un Campionat European, în faţa Ucrainei, scor 3-0. Golurile naţionalei noastre au fost reuşite de Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin.

Statistica întâlnirilor direct este de partea noastră. De-a lungul timpului, România a învins Belgia de 3 ori în cele 5 meciuri disputate între cele două naţionale.

Domenico Tedesco l-a titularizat pe Leandro Trossard, fost jucător al grupării Arsenal, în partida pierdută cu Slovacia. Trossard a fost schimbat în minutul 74 al meciului disputat la Frankfurt.

Tatăl fotbalistului de la Arsenal, Peter Trossard, l-a atacat pe selecţionterul Tedesco, din cauza poziţiei în care a jucat fiul său în duelul cu Slovacia.

"Nu cred că Tedesco este un antrenor bun pentru Belgia, deşi nu are încăpăţânarea lui Roberto Martínez. Leandro a fost criticat, dar a fost mutat dintr-o poziţie în alta. Dacă face asta, nu poţi obţine mare lucru de la el. Nu-i subestima pe acei români, Ucraina nu a fost conectată în primul lor meci. Dar sper să mă înşel, şi sper ca belgienii să câştige şi ca entuziasmul să se aprindă", a declarat Peter Trossard, conform De Morgen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele