Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Salariul uriaş cu care Gigi Becali îl ademeneşte pe Florin Tănase! Pe câţi ani va semna fostul căpitan

FCSB Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21607461/1/tranase.jpg

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje.

Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo.

În acest context, Becali vrea să facă întăriri masive. FCSB a perfecţionat deja primele două transferuri ale verii, iar finanţatorul „roş-albaştrilor” îşi doreşte să îl aducă înapoi pe Florin Tănase.

Florin Tănase a plecat de la formaţia bucureşteană în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Acum ceva timp, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase să revină la FCSB şi a dat un răspuns din care rezultă că discuţiile dintre FCSB şi Florin Tănase sunt avansate.

Conform Fanatik, Gigi Becali încearcă să îl ademenească pe fostul căpitan cu un contract valabil pe minim doi ani şi un salariu uriaş.

În cazul în care va semna cu FCSB, Florin Tănase va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, la fel ca fostul său coleg, Florinel Coman.

„Sunt şanse tot mai mari ca Florin Tănase să vină la FCSB. Au fost şi ceva discuţii clare cu Gigi Becali şi după ce a ratat convocarea pentru Euro 2024. Aşa că viitorul lui Florin Tănase se va decide cât de curând. Vom afla unde va juca în sezonul viitor.

(...) dacă va veni la FCSB şi va accepta oferta lui Gigi Becali, Florin Tănase va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună. Va avea acelaşi salariu ca şi Florinel Coman.

Florin Tănase va avea la FCSB acelaşi salariu ca Florinel Coman. Contractul va fi pe minim doi dacă se va realiza acest transfer”, a spus Cristi Coste pentru sursa citată. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele