Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

”Să vedem dacă va putea să se antreneze”. Un om de bază al campioanei, incert pentru meciul cu FCSB

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21005902/1/cfr.jpg

CFR Cluj – FCSB, partidă din runda a 24-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:00. În ultimul meci direct, de pe Arena Naţională, ardelenii s-au impus la limită, 1-0, în decembrie anul trecut.

Dan Petrescu are din nou probleme de lot. Om de bază în flancul drept al defensivei, Cristi Manea este incert, iar Malele este accidentat şi e sigur că nu va juca duminică.

”Malele e accidentat. Să vedem dacă Manea va putea să se antreneze. Dacă da, va juca. Altfel, nu va juca”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

CFR Cluj abordează partida cu FCSB cu victorii pe linie în acest an, 3-0 cu Farul şi 1-0 cu FC Voluntari. De partea cealaltă, formaţia lui Mihai Pintilii a câştigat în primul meci din 2023 cu FC Hermannstadt, scor 1-0, dar apoi a cedat în disputa cu Farul, de acasă, scor 2-3.

În acest moment, diferenţa de puncte dintre cele două echipe este de nouă puncte, CFR Cluj având 50 de puncte, iar FSCB numai 41.

3 jucători, OUT înaintea derby-ului la FCSB

Patronul Gigi Becali a hotărât să îl scoată din lot pe Billel Omrani, fotbalist pe care l-a adus greu la echipă, pe care îl dorea de foarte mult timp.

Becali a luat această decizie, conform GSP, pentru că nu e mulţumit de modul în care a evoluat în partida cu Farul, de runda trecută, pierdută, dar şi atitudinea pe care o afişează atacantul la antrenamente a forţat această decizie.

Dacă Billel Omrani nu va fi în lot în partida cu CFR Cluj, va fi al treilea jucător important pe care FCSB nu va miza în marele derby cu campioana României, în categorie mai fiind şi Dawa şi Florinel Coman, amândoi suspendaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele