Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Rugbiştii Hugo Auradou şi Oscar Jegou, acuzaţi de viol în Argentina, pot reveni în Franţa

Uncategorized Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21721852/1/rugby.jpg

Rugbiştii Hugo Auradou şi Oscar Jegou fac în continuare obiectul unei anchete pentru viol în grup (cererea lor de clasare a cazului va fi examinată la sfârşitul săptămânii), dar sunt acum oficial liberi să părăsească Argentina.

Hugo Auradou şi Oscar Jegou, care s-au întors la Buenos Aires în urmă cu o săptămână, după ce şi-au recuperat paşapoartele, ar putea lua avionul marţi seară, urmând să aterizeze în Franţa miercuri dimineaţă.

„În timpul şedinţei de astăzi de la Tribunalul Penal, nu s-a discutat despre plecarea din ţară a celor doi cetăţeni francezi, iar Parchetul nu s-a opus deciziei procurorului adjunct pentru probleme penale, astfel încât rezoluţia este fermă şi aceştia pot părăsi ţara de acum înainte”, a explicat justiţia provincială din Mendoza în comunicatul său de presă.

La această audiere, procuratura nu s-a opus recomandării făcute luni de procurorul general de a autoriza plecarea lui Hugo Auradou şi Oscar Jegou din Argentina, a mai precizat instanţa în comunicatul său. „Prin urmare, această rezoluţie rămâne valabilă, iar aceştia vor putea părăsi ţara de acum înainte”.

Cu toate acestea, aprobarea dată de parchetul argentinian pentru ca jucătorii să se întoarcă în Franţa vine „cu reguli”. În special, jucătorii trebuie „să se prezinte dacă sunt convocaţi la consulatul argentinian din Franţa, să stabilească o adresă reală şi virtuală” şi chiar „să se prezinte la Mendoza (la 1 000 de kilometri de Buenos Aires) dacă li se solicită acest lucru”.

Nu a fost încă stabilită o dată pentru examinarea cererii de clasare a cauzei, dar aceasta ar putea avea loc în câteva zile, potrivit AFP.

Cei doi internaţionali au fost arestaţi pe 8 iulie la Buenos Aires, în urma unor presupuse incidente care ar fi avut loc în noaptea de 6 spre 7 iulie într-o cameră a Hotelului Diplomatic din Mendoza, unde echipa naţională a Franţei tocmai disputase primul meci test împotriva Argentinei.

Hugo Auradou şi Oscar Jegou au fost transferaţi la Mendoza trei zile mai târziu, unde au fost anchetaţi. Încarceraţi şi apoi plasaţi în arest la domiciliu, aceştia au fost eliberaţi condiţionat la 12 august, după 47 de zile, dintre care 26 petrecute în arest la domiciliu cu brăţară electronică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele