Ultima oră
Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile” Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile”
Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic
Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României? Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?
VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii
Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică” Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”
Fostul pivot congolez Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani. El avea o tumoare pe creier Fostul pivot congolez Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani. El avea o tumoare pe creier

Rrahmani la Aston Villa? Cristiano Bergodi a dat verdictul: "E normal!"

Rapid Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21524414/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala echipei din Kosovo. Totuşi, o seară specială s-a trasformat într-un adevărat coşmar pentru atacantul celor de la Rapid. 

Albion Rrahmani s-a accidentat în a doua parte a meciului şi a fost scos de pe teren cu targa, după ce nu a mai putut să continue meciul. Atacantul Rapidului a suferit o fractură la nivelul gleznei şi a stat mai multe luni în afara terenului. 

Totuşi, accidentarea nu l-a ţinut pe loc, iar jucătorul a revenit şi a marcat din nou goluri pentru echipa lui Bergodi. În acest context, atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik. 

Cristiano Bergodi, verdict categoric în privinţa lui Rrahmani

Rapid primeşte vizita celor de la Farul Constanţa vineri, ora 20:30, în meciul care deschide play-off-ul Superligii. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

La conferinţa de presă premergătoare duelului de pe "Giuleşti", Cristiano Bergodi a vorbit despre o eventuală plecare a lui Albion Rrahmani la vară, fiind dorit de mai multe echipe de top din Europa.

”Eu cred că Albion e un băiat cuminte, cu picioarele pe pământ, se gândeşte doar să fie letal în play-off. După vom vedea. Un jucător atât de bun... e normal că e interes de la alte echipe, dar momentan îl avem noi şi ne vom bucura dacă va da goluri până la finalul campionatului”, a declarat Cristiano Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele