Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

România, victorie cu Ucraina în primul amical din ”dubla” de la Bistriţa

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21041844/1/romania-handbal.jpg

Naţionala de handbal feminin a României a învins la Bistriţa, reprezentativa Ucrainei, scor 29-24 (17-11), în primul meci amical din două programate.

Din lotul României absentează mai multe titulare obişnuite, între care căpitanul Cristina Neagu sau pivotul Crina Pintea, despre handbalistele absente antrenorul Florentin Pera spunând că a decis să fie menajate.

Al doilea meci amical va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Următoarea reunire a echipei României va avea loc în 1 aprilie, la Piteşti, unde va pregăti dubla cu Portugalia, din faza play-off a Campionatului Mondial. Partidele sunt programate în 8 aprilie, la Piteşti, respectiv în 12 aprilie, la Paredes.

Portugalia pregăteşte dubla cu România prin amicalul de vineri seară, cu Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele