Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Robert Ion, aproape să rezilieze cu Poli Iaşi. Unde ar putea ajunge fosta mare speranţă a celor de la FCSB

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21488736/1/ion.jpg

Robert Ion (23 de ani) pare să aibă soarta pecetluită la Poli Iaşi. Mijlocaşul a fost scos de pe lista A de Leo Grozavu.

Fosta mare speranţă a celor de la FCSB este pe punctul de a rezilia cu formaţia moldavă. Cei de la GSP scriu că Ion ar putea ajunge în Liga 2, la CFC Argeş, formaţie ce luptă pentru revenirea în primul eşalon.

Doar cinci meciuri a jucat Ion pentru FCSB de-a lungul timpului, pentru că a tot fost împrumutat la FC Voluntari sau la Academica Clinceni.

În vara lui 2022, mijlocaşul a ajuns la Farul, însă a bifat doar 3 partie la formaţia lui Gică Hagi. Din 2023 a îmbrăcat tricoul lui Poli Iaşi, pentru care a marcat o singură dată în actualul sezon, în care a bifat 17 apariţii.

Criticat de Gigi Becali, Luis Phelipe prezintă interes pentru Poli Iaşi, fosta sa echipă. ”Eu unul aş avea nevoie”

”(n.r. l-aţi dori înapoi pe Luis Phelipe la Poli Iaşi?) Eu unul aş avea nevoie de Luis Phelipe şi nu aş spune nu niciodată unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”, a spus Grozavu, pentru Prosport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele