Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Revenire de senzaţie la Dinamo! „Câinii” sunt aproape să dea lovitura

Dinamo Publicat pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21617179/4/dinamo.jpg

Valentin Costache (25 de ani) şi-a încheiat aventura în Cipru, la Apollon Limassol, după ce a fost vândut de Rapid în vara anului 2023 în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Deşi internaţionalul român mai avea contract cu ciprioţii până în iunie 2025, acesta şi-a dorit să plece, iar oficialii clubului i-au acceptat dorinţa.

Conform presei din Cipru, Costache ar avea mai multe oferte din Superliga. În pole-position pentru semnătura atacantului se află Dinamo, notează gsp.ro.

Valentin Costache a intrat în vizorul lui Zeljko Kopic, iar oficialii clubului sunt gata să îi faca pe plac tehnicianului şi să îl aducă pentru a consolida lotul în sezonul viitor. 

Costache şi-a făcut junioratul la Dinamo şi tot acolo a debutat pe primul eşalon al fotbalului Românesc. A fost împrumutat pentru un sezon la CS Afumaţi, după care a fost vândut în iarna anului 2018 la CFR Cluj, acolo unde a devenit cvintuplu campion al României. 

Valentin Costache s-a despărţit de gruparea din Gruia în vara anului 2022 şi a îmbrăcat tricoul Rapidului timp de un sezon, fiind transferat la Apollon Limassol. 

  • Costache a bifat 31 de  pentru Apollon Limassol,în care a reuşit să marcheze trei goluri şi a livrat trei pase decisive.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fostului jucător de la Dinamo

"Valentin Costache nu mai face parte din planurile clubului, însă are o imagine bună în ţara sa, iar din informaţiile pe care le-am obţinut din România se pare sunt deja câteva echipe interesate să îl transfere. Şi el îşi doreşte să meargă undeva unde să joace.” , au scris ciprioţii de la Kerkida.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele