Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Revenire de marcă la Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21485379/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-13-05-2023.jpg

Universitatea Craiova anunţă că Basilio Ndong a revenit la antrenamentele echipei oltene după ce a participat cu naţionala din Guineea Ecuatorială la Cupa Africii pe Naţiuni.

“Basilio Ndong a revenit la antrenamentele Universităţii Craiova. Fundaşul nostru lateral a luptat pentru ţara sa la Cupa Africii pe Naţiuni şi îl felicităm pentru parcursul avut”, este anunţul clubului din Craiova.

La CAN, Guineea Ecuatorială a ajuns până în optimile de finală, fază în care a fost eliminată de Guineea, scor 1-0. În grupe, Guineea Ecuatorială a remizat cu Nigeria, scor 1-1, şi a învins Guineea-Bissau (4-2) şi Coasta de Fildeş (4-0). Ndong a fost integralist în toate cele patru partide.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri