Ultima oră
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League

Revelaţia FC Voluntari pregăteşte o mutare surpriză! Liviu Ciobotariu vrea să-l împrumute pe fiul său, Denis, de la CFR Cluj

FC Voluntari Publicat pe 1 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20532174/1/liviu-ciobotariu.jpg

Revelaţia sezonului de Casa Liga 1, FC Voluntari, este pe cale să facă o mutare extrem de interesantă, de la campioana României, CFR Cluj. Ilfovenii intenţionează, se pare, să îl împrumute pe fundaşul central Denis Ciobotariu, nimeni altul decât fiul antrenorului Voluntariului, Liviu Ciobotariu.

Cum tânărul de 23 de ani nu joacă prea des la formaţia lui Dan Petrescu, FC Voluntari s-a gândit să apeleze la el, potrivit ProSport, iar împrumutul este unul iminent. În acest sezon de Casa Liga 1, apărătorul a jucat în nouă meciuri, acumulând în această perioadă 703 minute.

Liviu Ciobotariu, cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, a făcut trecerea la CFR Cluj în urmă cu doi ani, la începutul anului 2020, de la Dinamo, în schimbul a 150.000 de euro. În acest timp, fundaşul născut la Bucureşti şi-a trecut în cont un titlu şi o Supercupă a României.

Ciobotariu a solicitat conducerii două-trei transferuri pentru a crea concurenţă pe posturi. Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de evoluţia fotbaliştilor care au jucat periodic, spre deosebire de cei utilizaţi permanent, pe care i-a lăudat.

Trebuie să recunosc că sunt bucuros. Am avut emoţii mari, am întâlnit o echipă bună, am avut şi şansă. La 0-1, puteam primi încă un gol şi ar fi fost greu să revenim. Foarte greu a fost jocul. Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm, că am făcut un sezon foarte bun, un an foarte bun, cu salvarea de la retrogradare şi parcursul de acum.

A fost un an greu, am muncit foarte mult. Am folosit în 21 de etape practic acelaşi 11, am schimbat foarte puţin. În ultimele jocuri, s-a văzut că n-am avut prospeţime, am avut o stare de oboseală. Sunt bucuros că am câştigat. UTA, o echipă foarte bine organizată, cu jucători foarte buni. Noi am fost disciplinaţi, am reuşit să revenim de la 0-1, ceea ce nu e deloc uşor în faţa unei echipe ca UTA.

Rămânem pe podium până în ianuarie, suntem fericiţi, toată lumea a contribuit. Obiectivul nostru nu a fost acela de a ataca play-off-ul, era salvarea de la retrogradare, voiam să avem o linişte la final de campionat. Acum, că avem 37 de puncte, e clar că ne dorim mai mult”, a declarat Liviu Ciobotariu, care a cerut conducerii ilfovene întăriri:

Mai avem nevoie de doi-trei jucători, pentru a face o concurenţă pe posturi. În afară de cei care au jucat permanent, ceilalţi nu s-au ridicat la un nivel bun. Să vedem cine pleacă şi pe cine putem aduce”. Declaraţia lui Ciobotariu a fost făcută după ultima etapă din 2021, victoria cu UTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele