Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”

Europa League Publicat astăzi, 09:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21746612/1/profimedia-0730349154.jpg

 

 

FCSB a debutat cu dreptul în faza principală din Europa League. Campioana României a învins-o pe RFS, scor 4-1, joi seară, la Bucureşti.

 Pentru „roş-albaştri” au marcat Danie Bîrligea, care a reuşit primul gol în tricoul FCSB-ului, Marius Ştefănescu şi Darius Olaru, care a înscris o dublă. În urma acestui rezultat, FCSB se află pe locul secund în clasamentul fazei principale!

Echipa pregătită de Elias Charalambous este devansată doar de Ajax, care a învins-o pe Besiktas, scor 4-0.

La conferinţa de presă de la finalul meciului, Viktors Morozs, tehnicianul letonilor, i-a felicitat pe jucătorii FCSB-ului şi a punctat agresivitatea cu care au intrat în teren.

„Felicitări pentru FCSB, pentru rezultatul de astăzi. Suntem dezamăgiţi, nu suntem deloc fericiţi pentru acest rezultat. Cei de la FCSB au fructificat toate şansele pe care le-au avut. Noi am făcut multe greşeli, deşi am avut unele perioade bune în meci, la un nivel înalt.

Ne-am creat situaţii de a marca, dar în acelaşi timp ei s-au ridicat mult mai repede la acest nivel şi şi-au creat mai multe ocazii de gol

Dacă aş putea spune ceva despre FCSB, ar trebui să spun că sunt foarte agresivi în atac, cu tranziţie foarte bună. Noi am încercat să controlăm mingea, dar nu am reuşit asta. Există o diferenţă de nivel între echipe. FCSB are mai multă experienţă decât noi. Avem destul de multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm, s-a văzut asta astăzi.

În a doua jumătate a meciului nu am început chiar atât de rău, am încercat să fim periculoşi. Nu pot să numesc un jucător sau doi pe care să-i evidenţiez de la FCSB, în general jucătorii din atac au fost periculoşi", a adăugat tehnicianul echipei letone.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele