Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Reacţia lui Daniel Opriţa, când a fost întrebat dacă ar vrea ca FCSB să joace în Ghencea

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21249771/1/steaua-bucuresti-otelul-galati-play-off-liga-2-casa-pariurilor-7-05-2023.jpg

CSA Steaua a terminat la egalitate cu Tunari, scor 2-2, în primul amical al verii disputat de ”militari”, care speră ca în noul sezon să aibă drept de promovare.

Daniel Opriţa a fost întrebat la finalul partidei de un subiect sensibil, dacă ar fi de acord ca rivala FCSB să joace în Ghencea.

”Nu vreau să discut eu despre lucrul ăsta, de fiecare dată am evitat, vreau să vorbesc doar de ce se întâmplă pe teren, din punct de vedere sportiv.

Nu vreau să-mi dau cu părerea. Înţeleg, suporterii sunt supăraţi, dar nu e treaba mea şi nu vreau să discut eu despre lucrurile astea”
, a spus Opriţa, la finalul partidei.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986.

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată. Totuşi, un proiect de lege i-ar putea permite echipei lui Becali să joace pe arena unde evoluează echipa din Liga 2, dar nimic nu este clar, iar şi această variantă pare că a picat. 

O ambiţie personală a lui Gigi Becali este să joace în Ghencea, dar acest lucru nu a fost permis până acum de cei de la CSA Steaua.

Arena naţională va fi ocupat de concertul celebrei trupe Depeche Mode, iar FCSB este nevoită să joace primele două meciuri din campionat şi cele din cupele europene pe altă arenă.

În acest context, Becali are mai multe variante unde ar putea juca cu Dinamo. Totuşi, patronul FCSB susţine că meciul cu eterna rivală se va juca pe stadionul din Ghencea. 

Argumentul patronului FCSB este desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcţia de prim-ministru al României. Omul politic este un apropiat al lui Becali şi pare că este decis să îl ajute în acest demers. 

Marcel Ciolacu a declarat recent că normal ar fi ca marele derby al României să se joace în Ghencea. Omul politic susţine că vrea să fie prezent la meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele