Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Reacţia lui Dan Şucu, după declaraţia lui Dorinel Munteanu care a stârnit multe discuţii. ”Echipa ţiganilor va deveni numărul 1 în România”

Rapid Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21483144/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022-1.jpg

Dorinel Munteanu a avut un derapaj după meciul pierdut în faţa Rapidului, iar Dan Şucu a comentat pe marginea celor spuse de antrenorul Oţelului.

Rapid s-a impus cu 2-1 în faţa Oţelului, iar la flash-interviul de după meci, Dorinel Munteanu i-a numit pe suporterii giuleşteni ”bronzaţi”. Tehnicianul fusese deranjat de anumite scandări adresate de fanii Rapidului asupra lui.

Reacţiile legata de acest subiect nu au întârziat să apară, iar Dan Şucu a comentat şi el ceea ce a spus antrenorul gălăţenilor. Acţionarul majoritar al Rapidului a pus pe seama nervilor declaraţia făcută de Dorinel Munteanu, dar a transmis un mesaj clar.

”Cred că domnul Dorinel Munteanu a spus acele lucruri la nervi. Este un fost mare internaţional, un jucător pe care l-am urmărit cu mare, mare plăcere de-a lungul unei cariere impresionante şi sunt ferm convins că la fotbal se mai întâmplă lucruri din acestea şi, uneori, când suntem nervoşi, poate facem declaraţii care nu ne reprezintă.

În ceea ce priveşte toată această discuţie, da, e deranjant ca Rapidul să fie permanent asociată cu echipa ţiganilor, aşa cum spune şi cântecul. Rapid este peste tot acasă. Deci Rapidul este echipa tuturor, nu doar a ţiganilor.

Dar vreau să vă spun un singur lucru. Echipa asta a ţiganilor da, echipa ţiganilor, o voi transforma alături de colegii mei în echipa numărul 1 din România. Da, aici va fi ironia.

Da, că această echipă despre care se spune, domne, echipa ţiganilor, sunt convins că va deveni un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea. Da, şi va deveni forţa numărul 1 în România.

Eu prefer să realizez fapte şi să vorbesc mai puţin. În niciun caz nu vreau să adâncesc şi mai mult toată această poveste cu domnul Dorinel Munteanu şi să fac un caz din asta. Evident, noi trebuie să schimbăm percepţia…”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele