Ultima oră
OFICIAL | Adnan Aganovic a semnat cu o formaţie din Superligă! Croatul a debutat într-un meci amical OFICIAL | Adnan Aganovic a semnat cu o formaţie din Superligă! Croatul a debutat într-un meci amical
Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să evolueze fostul jucător al Rapidului Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să evolueze fostul jucător al Rapidului
Naţionala Franţei a scris istorie la EURO! Performanţa imposibil de egalat Naţionala Franţei a scris istorie la EURO! Performanţa imposibil de egalat
Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român
Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV
Brazilia, eliminată de la Copa America Brazilia, eliminată de la Copa America

Răzvan Burleanu, detalii de ultim moment despre viitorul lui Edi Iordănescu! Care este planul B al FRF

Echipa nationala Publicat pe joi, 09:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21654605/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg

Echipa naţională trebuia să ajungă în ţară miercuri seară, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unor probleme la aeronava cu care urma să decoleze spre România.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Astfel, „tricolorii” au aterizat în jurul orei 01:15 şi au mers direct la Casa Tricolorilor de la Mogoşoaia, unde au fost aşteptaţi de sute de suporteri îmbrăcaţi în tricouri galbene, fluturând steaguri tricolore.

Aproximativ 500 de fani au fost prezenţi la Mogoşoaia, acolo unde jucătorii echipei naţionale au fost primiţi de fani ca nişte adevăraţi campioni.

Prezent la Centrul Naţional de Fotbal a fost şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a oferit ultimele detalii despre postul de selecţioner.

Burleanu a dezvăluit că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue la echipa naţională şi că într-o săptămână se va decide totul. Preşedintele FRF a declarat că prima variantă, dar şi a doua este tot Edi Iordănescu.

„Luaţi în calcul că am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu când poate unii dintre dumneavoastră, poate foarte mulţi suporteri, poate foarte mulţi formatori de opinii şi-ar fi dorit ca Edi să plece, dar v-am spus şi atunci şi vă spun şi acum, Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare.

A contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut. Chiar dacă la finalul anului 2022, eram într-un context sportiv nefavorabil, se vedeau deja premizele că naţionala va arăta mult mai bine. Nu am ştiu că ne vom califica, dar am sperat în acest obiectiv.

De aceea, şi astăzi, noi, ca Federaţie, suntem în asentimentul suporterilor să continuăm cu Edi Iordănescu şi nu doar că a demonstrat în 2022, 2023 şi în 2024. 2022 rămâne poate un element extrem de important în istoria oricărui proces de construcţie, anume că ai nevoie de răbdare, ai nevoie de timp şi ai nevoie să îi susţii pe oameni.

Suntem încrezători că în maximum o săptămână vom putea să comunicăm atât eu, cât şi Edi viitorul lui la echipa naţională.

Nu este absolut nicio diferenţă. Dacă ne uităm la cronologia acţiunilor, selecţionerul şi-a dorit ca pe durata EURO să nu mai discutăm despre acest subiect, iar noi, ca Federaţie, am respectat acest lucru. Odată ajunşi în Germania, obiectivul selecţionerului, obiectivul staff-ului tehnic, obiectivul nostru era cu totul altul.

Planul B este tot Edi Iordănescu”, a spus Răzvan Burleanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri