Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Raul Rusescu, insultat de suporterii ”militarilor” după ce a susţinut că FCSB este Steaua: ”Întăreşte părerea că pe fotbalişti nu-i duce capul”

FCSB Publicat pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21354495/1/fc-steaua-bucuresti-chelsea-londra-fc-0-0-liga-europa-7-03-2013.jpg

O parte dintre fanii Stelei i-au oferit un răspuns dur lui Raul Rusescu, jucător emblematic pentru FCSB, după ce fostul golgheter al liderei din Superligă l-a întrebat pe Adrian Popa l-a ce echipă a jucat când a întâlnit în carieră Ajax şi Chelsea, încercând să sugereze că gruparea patronată de Gigi Becali este adevărata Steaua Bucureşti.

Suporterii respectivi ai ”militarilor” i-au replicat celui poreclit cândva ”Raul de Ghencea” că prin opinia sa întăreşte convingerea generală greşită ”că pe fotbalişti nu îi duce capul”.

Două abordări diferite

”Există o părere în lumea asta cum că pe fotbalişti nu-i duce capul. E o părere greşită, evident, dar una pe care, din păcate, Raul Rusescu o întăreşte. 

El a ajuns, prieteni, să îl întrebe pe Adi Popa la ce echipă a jucat într-o anumită perioadă. A jucat la Fotbal Club Fcsb, Raul Rusescu! La fel ca tine. Apoi a jucat la Steaua Bucureşti, club la care TU NU AI JUCAT NICIODATĂ!

Această întrebare nu are niciun sens. Un om normal la cap are capacitatea să înţeleagă la ce companie a lucrat sau lucrează. Să te faci că nu pricepi, că nu înţelegi, că e un mister, asta este o prostie. E o dovadă de prostie.

Sau poate e cum a zis Adi Popa, propagandă agresivă al cărui scop este inducerea în eroare a unor suporteri”, a fost replica celor de la ”Steaua Liberă”, o pagină de Facebook importantă a fanilor stelişti.

Un răspuns mai moderat primit din partea altor suporteri ai Stelei a fost cel oferit de AS 47. Aceştia s-au limitat, fără să îl jignească pe Raul Rusescu, să spună că FCSB este un club fals, care a purtat ilegal numele grupării pe care ei o susţin.

”La ce echipă juca Adi Popa atunci, cu Ajax şi Chelsea?” întrebarea lui Raul Rusescu şi Alexandru Bourceanu.

Destul de simplu, nu? Răspunsul este un FAKE, o echipă care a purtat ilegal numele de Steaua. Da, acelaşi răspuns este valabil şi pentru oamenii care au susţinut echipa din tribună.

Este un fals, dovedit în instanţă- societatea înfiinţată de Gigi Becali în februarie 2003 a folosit ilegal identitatea Stelei – numele, marca şi palmaresul - din 2003 până la deciziile Justiţiei din dosarele marca Steaua (ÎCCJ – 2014) şi numele Steaua (Curtea de Apel - 2016).

Nu trebuie să demonstreze cineva că echipa a existat sau nu, este destul de evident că a existat o echipă cu numele de Steaua în acea perioadă, dar numele a fost însuşit printr-un fals, un abuz ce a fost dovedit în cele din urmă, acesta fiind motivul pentru care echipa nu se mai numeşte Steaua”, au transmis cei din AS 47.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele